Zeci de mii de produse vândute, întreg profit reinvestit în comunitate

Ophori - unitate protejată autorizată &
întreprindere socială de inserție

Suntem primele laboratoare sociale de produse de îngrijire, aromatice și de curățenie din România, unde întreg personalul din producție este alcătuit din persoane cu dizabilități. Achizițiile de la o unitate protejată autorizată se pot deconta în baza legii 193/2020.

Laboratoare

Logo Ophori Aromatics

În România, mai puțin de 1 persoană cu dizabilități din 10
are acces la un loc de muncă

Modificarea legii persoanelor cu dizabilități (448/2006) în 2017 a dus la închiderea celor mai multe Unități Protejate. Astfel, rata de angajare a acestor persoane a ajuns la un minim de 7%, în cazul în care media europeană este de 49%.

Misiunea noastră este de a crea și adapta locuri de muncă pentru persoanele cu dizabilități. Transformarea din statutul de asistat social la contribuitor la bugetul de stat aduce beneficii mari și continue întregii societăți, atât economice cât și legate de bunăstarea tuturor.

Create cu suflet din dragoste pentru om, mediu și comunitate!

“Toate produsele Ophori sunt minunate și sunt realizate de oameni minunați. Dar preferatele mele sunt Scrubul exfoliant Green Solar, cu ulei de canepa și ceai verde care e un adevărat răsfăț pentru tot corpul, un pic de luxus in viața de zi cu zi. Iar bombele de baie, toate din produse 100% naturale mi-au umplut baia de un miros înnebunitor care imi relaxează și energizeaza toate simțurile. Continuați să faceți ceea ce faceți pentru că ne aduceți multă bucurie! Mulțumim!❤❤❤
 
Monica 
 

“Le-am primit cadou initial.
Bila a stat in dulap ceva vreme caci mirosea superb…
Dar cand am pus-o in apa, deliciu suprem. Minunate produse si povestea ma face si mai mult sa vreau sa cumpar de aici!
Bravo voua!❤💜

Alexandra

 

“Recomand cu încredere produsele de calitate de la OPHORI Cosmetics, realizate din cele mai bune ingrediente și în cele mai sigure condiții de igienă! Am fost în laboratorul lor și am vazut cât de atenți sunt la detalii și la tot procesul de producție. Cumpărând de la OPHORI, vei contribui la susținerea locurilor de muncă pentru persoane cu dizabilități și la sustenabilitatea unei afaceri autentice românești.”

Manuela

Descoperă produsele Ophori​

Realizate din cele mai bune ingrediente, testate dermatologic și trecute prin proceduri de fabricare ce garantează calitatea.

Te invităm să dezvoltăm un viitor etic și inclusiv!​

Doar împreună putem crea o comunitate morală în care fiecare contribuie la bunăstarea tuturor!