Bilă de baie efervescentă cu mentă – Ceres

26,80 lei

  • 100% vegană
  • revigorantă și hidratantă
  • aromată natural cu ulei esențial de mentă
  • 170 grame de prospetime
Categorie:

Descriere

Revigorează-ți simțurile cu bomba de baie Ceres – aromată cu cea mai cunoscută mireasmă a naturii – uleiul esențial de mentă.

Ceres reprezintă atât zeița romană a agriculturii, cât și planeta pitică aflată în Centura de Asteroizi. Clasificarea să s-a schimbat de-a lungul timpului datorită dimensiunilor reduse, inițial fiind văzută ca o planetă, apoi ca asteriod, în zilele de azi fiind cunoscută ca o planetă pitică. Pentru mulți este, însă, cel mai mare asteroid din Sistemul Solar.

În funcție de perspective, Ceres este atât cea mai MICĂ planetă, cât și cel mai MARE asteroid. Pentru noi, acest lucru reflectă posibilitățile de dezvoltare a fiecăruia dintre noi și de a realiza lucruri mărețe, indferent de vulnerabilitățile ce ne pot face mici.

Sarea de baie Ceres este alcătuită din cele mai benefice ingrediente, precum sare de mare pentru mineralizarea corpului, argilă albă Kaolin pentru eliminarea impurităților, uleiuri vegetale pentru catifelare și hidratare, dar și ulei esențial de mentă pentru aromaterapie și revigorare.

Ingrediente ( INCI):

bicarbonat de sodiu, sare de lămâie, sare de mare, argilă albă Caolin, amidon din porumb, emulgator (polisorbat 80), ulei din turte de masline, ulei esențial de mentă, ulei de cânepă Bio, pigmenți minerali (Verde Perlat, Verde Mat)

Ambalată sustenabil și realizată în România de către adulți vulnerabili.

Informații suplimentare

Greutate170 g
Dimensiuni6 × 6 × 7 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bilă de baie efervescentă cu mentă – Ceres”