Bilă de baie efervescentă cu lavandă – Aeternitas

26,80 lei

  • 100% vegană
  • relaxantă și hidratantă
  • aromată natural cu ulei esențial de lavandă
  • 170 grame de finețe
Categorie:

Descriere

Această superbă bilă de baie efervescentă poartă numele zeiței romane Aeternitas, personificarea eternității. Descrisă în mod obișnuit ținând Soarele și Luna în ambele mâini, Aeternitas simboliza stabilitatea și puterea eternă a Imperiului.

Bila de baie efervescentă are laturi complementare, una simbolizând Galaxia, întunericul sau noaptea, în timp ce cealaltă prezintă un Soare radiant, pictat manual pentru a ilustra lumina sau ziua.

Relaxați-vă și bucurați-vă de afișarea minunată a culorilor al startului neted si spumos al bilei de baie efervescente. Aceasta vă calmează și vă înmoaie pielea, în timp ce uleiul esențial de lavandă degajă un miros dulce în aer. Distractivă și reconfortantă, veți dori să rămâneți în cadă pentru totdeauna!

Sarea de baie Ophori este alcătuită din cele mai benefice ingrediente, precum sare de Himalaya sau de Mare pentru mineralizarea corpului, argile pentru eliminarea impurităților, uleiuri pentru catifelare și hidratare, dar și ulei esențial pentru aromaterapie și relaxare.

Ingrediente ( INCI):

bicarbonat de sodiu, sare de lămâie, Sare de Himalaya, argilă albă Caolin, amidon din porumb, emulgator (polisorbat 80), ulei de sâmburi de struguri, ulei esențial de lavandă, pigmenți minerali (Blue 15, Golden 49, Purple 27)

Ambalată sustenabil și realizată în România de către adulți vulnerabili.

Informații suplimentare

Greutate170 g
Dimensiuni6 × 6 × 7 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bilă de baie efervescentă cu lavandă – Aeternitas”