Category:

U.F.O.

75,0 lei

○ ingrediente premium pentru o experiență revigorantă și îngrijire completă

○ aloevera bio de cea mai înaltă calitate pentru hidratare și calmare a pielii

○ aromă citrică proaspătă și energizantă

○ glicerină pentru hidratare și menținerea pielii catifelate și netede

○ pH neutru pentru orice tip de piele

○ ambalaj sustenabil din recipient de aluminiu premium, reciclabil în proporție de 100%

○ 500ml de catifelare

Quantity

DESCRIERE

Descoperă senzația de răsfăț și îngrijire cu gelul nostru de dus revigorant U.F.O.! Creat cu grijă pentru tine și mediul înconjurător, acest gel de dus îmbină ingredientele de cea mai înaltă calitate pentru a-ți oferi o experiență unică în fiecare duș. Cu un conținut generos de aloevera bio, U.F.O. aduce beneficiile acestei plante minunate direct în rutina ta zilnică de igienă personală. Proprietățile sale hidratante și calmante protejează și revitalizează pielea, lăsând-o moale și catifelată. Sentimentul de prospețime și revigorare pe care îl vei experimenta este pur și simplu extraordinar!

 

Aroma citrică proaspătă și energizantă îți va înviora simțurile în timp ce te relaxezi în duș. Fiecare picătură de gel te va învălui într-un parfum revigorant și îți va oferi un plus de energie pentru întreaga zi. Recipentul premium de aluminiu în care este ambalat U.F.O. nu este doar elegant și modern, ci și sustenabil. Am ales intenționat acest material pentru a ne asigura că protejăm mediul înconjurător și reducem amprenta noastră de carbon. Aluminiul este reciclabil în proporție de 100%, astfel că poți avea încredere că contribui la protejarea planetei cu fiecare utilizare.

 

Ingrediente ( INCI ):

apă , tensidă SLeS , tensidă decyl , glicerină vegetală , aloe vera bio , acid stearic , sare de mare , aromă citrică , tensidă de cocos , conservant

Realizat manual în laboratorul Ophori din Brașov de către persoane cu dizabilități.​

Ți-ar mai plăcea și ....