Category:

CERES

29,0 lei

○ răcorire și revigorare pentru un moment de prospețime

○ revigorantă și hidratantă

○ aromată natural cu ulei esențial de mentă

○ 170 grame de prospetime

Stoc epuizat

DESCRIERE

Revigorează-ți simțurile cu bomba de baie Ceres – aromată cu cea mai cunoscută mireasmă a naturii – uleiul esențial de mentă.

 

Ceres reprezintă atât zeița romană a agriculturii, cât și planeta pitică aflată în Centura de Asteroizi. Clasificarea să s-a schimbat de-a lungul timpului datorită dimensiunilor reduse, inițial fiind văzută ca o planetă, apoi ca asteriod, în zilele de azi fiind cunoscută ca o planetă pitică. Pentru mulți este, însă, cel mai mare asteroid din Sistemul Solar.

 

În funcție de perspective, Ceres este atât cea mai MICĂ planetă, cât și cel mai MARE asteroid. Pentru noi, acest lucru reflectă posibilitățile de dezvoltare a fiecăruia dintre noi și de a realiza lucruri mărețe, indferent de vulnerabilitățile ce ne pot face mici.

 

Sarea de baie Ceres este alcătuită din cele mai benefice ingrediente, precum sare de mare pentru mineralizarea corpului, argilă albă Kaolin pentru eliminarea impurităților, uleiuri vegetale pentru catifelare și hidratare, dar și ulei esențial de mentă pentru aromaterapie și revigorare.

 

Ingrediente ( INCI ):

Realizat manual în laboratorul Ophori din Brașov de către persoane cu dizabilități.​

Ți-ar mai plăcea și ....