POVESTEA NOASTRĂ

Ophori – Handmade Cosmetics este un laborator de produse cosmetice de îngrijire unde întreg personalul din producție este alcătuit din persoane cu dizabilități. În cadrul activităților noastre, realizăm diverse produse profesionale precum bombe de baie, șampoane solide sau creme exfoliante. Întreg procesul de lucru este adaptat pentru persoanele cu dizabilități, astfel încât aceștia să fie transformați din asistați sociali în contribuitori la bugetul de stat, dar și pentru a crește stimă lor de sine – lucru ce contribuie semnificativ la bunăstarea comunității noastre.

Fiind o entitate de economie socială, întreg profitul este reinvestit în comunitate, în mod direct prin crearea și adaptarea de locuri de muncă persoanelor vulnerabile și oferirea de servicii suport acestor persoane.

Produsele sunt realizate manual si foarte calitative, certificate de catre un laborator de tastare produse cosmetice cu care colaboram. Ne dorim ca, prin acestea, sa dovedim faptul ca persoanele cu handicap sunt capabile sa realizeze produse de inalta calitate, benefice pentru consumator, ce nu sunt achizitionate exclusiv din empatie.

Știai că toate produsele Ophori sunt ambalate sustenabil?

Acestea sunt fie împachetate în hârtie, carton sau sticlă, plasticul fiind exclus.

PRODUSELE OPHORI

MULȚUMIM CA AȚI ALES OPHORI COSMETICS! 100% din pretul produsului este folosit spre a integra profesional persoane defavorizate. Aceste produse au fost realizate manual de persoane din grupuri vulnerabile. Prin achiziția acestor produse contribui direct la cauza noastră – reintegrarea în câmpul muncii a persoanelor cu dizabilități.

×

Cart