Produse de îngrijire lucrate cu dragoste, în Brașov

Ophori – Handmade Cosmetics este un laborator de produse de îngrijire profesionale unde întreg personalul din producție este alcătuit din persoane vulnerabile.

produse de ingrijire ophori

Misiunea noastră socială principală este de a crea locuri de muncă, adaptate nevoilor lor, pentru persoane a căror soartă i-a pus la grea încercare. Mai mult, oferim produse de îngrijire de o calitate superioară, realizate din cele mai bune ingrediente pentru piele.

produse cosmetice handmade ophori

Fiind o entitate de economie socială, întreg profitul este reînvestit în comunitate, în mod direct prin crearea și adaptarea de locuri de muncă persoanelor vulnerabile și oferirea de servicii suport acestor persoane.

cosmetice naturale ophori
sare de baie ophori

Produsele sunt realizate manual și foarte calitative, certificate de către laboratoare de tastare a produselor cosmetice cu care colaborăm. Îmbinăm ingrediente cu proprietăți fabuloase pentru corp, precum scrub-uri cu uree hidratantă și șampoane regeneratoare și protective cu keratină sau Panthenol.

Știai că toate produsele Ophori sunt ambalate sustenabil?

Acestea sunt fie împachetate în hârtie, carton sau sticlă, plasticul fiind exclus.

PRODUSELE OPHORI

Bucură-te de o piele fină și hidratată, un păr puternic și strălucitor sau pur și simplu de o baie relaxantă alături de o bombă de baie Ophori!

MULȚUMIM CA AȚI ALES OPHORI COSMETICS!