Ce este o bombă de baie și cum poate fi folosită în ritualul de relaxare?

Mai mult decât relaxare!

Bomba de baie este o sare de baie ce vine sub forma unei simpatice bile. Pentru a putea forma o bombă de baie, diverse ingrediente sunt utilizate, ce pot crește duritatea acesteia ( argilă albă Caolin ) sau chiar să o facă mai fină ( amidon din porumb ).

Dar ce este interesant este că aceste ingrediente nu doar că ajută la formarea bombei de baie în forma să de „bilă”, dar aduc și beneficii substanțiale pentru piele, precum eliminarea impurităților (în cazul argilei) sau catifeland-o (amidon de porumb).

Bombele de baie Ophori sunt realizate preponderent din ingrediente alimentare! Dacă aceastea ar fi lipsite de uleiuri esențiale naturale sau arome, bombele de baie ar putea fi chiar mâncată! Totuși, bilele de baie îmbină relaxarea după o zi stresantă, cu proprietățile benefice date de ingrediente, precum diverse uleiuri.

sare-de-baie
bomba-de_baie_ophori

Timpul pentru chimie!

Bombele de baie, pe scurt, reprezintă o combinație între o bază slabă ( bicarbonat de sodiu ) și un acid slab ( sare de lămâie ). Acestea reacționează în contact cu apa, eliminând dioxid de carbon, de unde și efervescența!

Efectul efervescent nu doar că dizolvă bomba de baie, dar și împrăștie toate ingredientele benefice în apă, iar aromele în aer! Bilele de baie colorate vor schimba nuanța apei, iar, pentru că primim des întrebarea, pigmenții folosiți sunt minerali, 100% siguri pentru utilizare în produse cosmetice!

Prospețime și Responsabilitate

Ne mândrim cu faptul că ambalăm toate produsele noastre sustenabil. Bombele de baie Ophori sunt ambalate în hârtie. Dar, aceast demers nu vine fară consecinte.


Majoritatea bilelor de baie de pe piață sunt învelite în folii de plastic. Acest lucru este foarte bun pentru produs, dar deloc bun pentru mediu!


Bomba de baie este alcătuită preponderent din bicarbonat de sodiu și diferite săruri. Acestea sunt foarte benefice pentru corp, dar nu și pentru un produs învelit în hârtie. Bomba de baie este sensibilă la umiditate, expunere îndelungată poate duce la o efervescență scăzută sau o textură nisipoasă.

Pentru a combate acest efect, toate bombele distribuite sunt cât se poate de proaspete! Recomandăm, totuși, utilizarea bombei de baie cât se poate de repede de la achiziție, pentru a beneficia de experiența senzorială și calitativă completă!

ÎNCEARCĂ BOMBELE DE BAIE OPHORI!

Bucură-te de o baie relaxantă alături de cele mai bune bombe de baie! Toate realizate manual de către persoane din grupuri vulnerabile!

MULȚUMIM CA AȚI ALES OPHORI COSMETICS!