ANUNT PUBLIC – Solicitarea Autorizatiei de Mediu

Întreprinderea socială de inserție OPHORI COSMETICS SRL cu sediul în Brașov, str. 13 Decembrie nr. 9, bl G9, ap. 7, titular al activității: CAEN 2042 – Fabricarea parfumurilor și a produselor cosmetice (de toaletă),

ce se desfășoară în Brașov, str. Nicolae Titulescu nr 2 – incinta Carpatex, județul Brașov, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a autorizației de mediu.

Activitatea constă în realizarea de produse cosmetice manual, de către adulți din grup vulnerabil, în scopul inserției profesionale. Activitatea se desfășoară prin proiectul Ophori – An Inclusive&Friendly Project, implementat în cadrul proiectului Acceleratorul de întreprinderi sociale (POCU/449/4/16/127384).
Se urmărește realizarea de produse cosmetice precum: săpunuri, șampoane solide, sare de baie, etc., ambalate in mod sustenabil (hârtie sau sticla, fără plastic).

Activitatea nu pune în pericol mediul, neexistând posibilitatea de a revarsă deșeuri. Mai mult, produsele puse pe piața sunt ambalate reciclabil, ducând la un mod mai sustenabil de consum.

Informațiile/observațiile privind potențialul impact asupra mediului al activității desfășurate, pot fi consultate/depuse zilnic, timp de 10 zile lucrătoare de la data publicării anunțului, la sediul A.P.M. Brașov, strada Politehnicii 3, Brașov 500019, de luni până joi între orele 900-1400 și vineri între orele 900-1200.

Lasă un răspuns

seventeen + 19 =